Ga naar hoofdinhoud

Huisregels

Legitimatie

Bij de eerste afspraak dient u zich te kunnen legitimeren, het zorgverzekeringspasje kunnen tonen en een eventuele verwijsbrief kunnen overhandigen.

 

Intake

Tijdens de eerste afspraak vindt er een intake en onderzoek plaats dat als basis voor het opstellen van uw behandelplan dient. Wanneer u zich zonder verwijzing van een arts aangemeld heeft zal er vooraf nog een screening plaatsvinden om de indicatie voor fysiotherapie te bepalen.

 

Vergoeding

De polisvoorwaarden m.b.t. vergoeding fysiotherapie dient u zelf na te gaan. Het eventueel overschrijden van de behandellimiet/vergoeding is uw eigen verantwoordelijkheid. Bij overschrijding van uw budget fysiotherapie dient u zelf de kosten te betalen.

 

Verhindering

Bij verhindering dient u zich telefonisch minstens 24 uur van te voren af te melden anders zullen de kosten in rekening worden gebracht.

 

Uw eigendommen

Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of verlies van uw eigendommen in of rondom ons pand, neem daarom uw waardevolle eigendommen mee naar de behandelruimte.

 

Privacyreglement

In de praktijk wordt een privacyreglement gehanteerd wat inhoudt dat uw persoonlijke gegevens administratief worden vastgelegd en bewaard conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp).

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Back to top