Ga naar hoofdinhoud

ZwangerFit®

Bent u zwanger en wilt u actief blijven tijdens de zwangerschap? Wilt u op uw eigen niveau blijven trainen? Wilt u snel weer fit zijn na de zwangerschap? Dan is ZwangerFit® een zwangerschapscursus voor u!

 

Zwangerfit®

ZwangerFit® is een actieve cursus voor zwangere vrouwen waarbij activiteit op de voorgrond staat en gecombineerd wordt met informatieverstrekking en ontspanning. De cursus wordt gegeven onder begeleiding van een fysiotherapeute die opgeleid is tot ZwangerFit®- docente.

Verschillende gebieden en inzichten worden in de cursus gebundeld en vormen samen een geheel. Dit ziet u in de cursus terug in de vorm van informatieverstrekking, ontspanning en actieve oefeningen. Zo kunt u tijdens én na uw zwangerschap onder begeleiding werken aan uw conditie, beweeglijkheid en vitaliteit.

Het voordeel hierbij is dat uw ZwangerFit®- docente als fysiotherapeut ook specifieke oefeningen én aanpassingen in het programma kan verwerken wanneer dit voor u nodig mocht zijn. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan rugklachten, bekkenklachten en mobiliteitsproblemen.

In de periode tussen de 17 en 27 weken bent u van harte welkom om deel te nemen aan de prepartum-cursus die 10 weken duurt.

 

Cursusinformatie

Zwangerfit® wordt gegeven door Babette Vankan die de geregistreerde Zwangerfit® opleiding heeft gevolgd.

U kunt starten met de cursus bij een zwangerschapsduur tussen de 17 en 27 weken. 

De cursus bestaat normaal gesproken uit 10 lessen, iedere dinsdagavond van 19.30 uur tot 20.45 uur. 

Startdatum van de volgende cursus:   

dinsdag    20-4-2021 (VOL)

In verband met de Coronamaatregelen is er er is plaats voor 6 deelnemers. Dit aantal is beperkt, omdat er dan voldoende persoonlijke begeleiding mogelijk is. De partnerles zal online aangeboden worden.

Kosten Zwangerfit®: 75 euro.

Dit bedrag dient U vooruit te betalen.

Afhankelijk van uw aanvullende pakket bij uw ziektekostenverzekeraar wordt een deel van het bedrag vergoed.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Back to top