Ga naar hoofdinhoud

FAQ

Bij Fysiotherapie Brunssum Noord heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig. Bij sommige, vaak chronische, aandoeningen is dat wel het geval.

Wij zullen u bij dit proces ondersteunen.

Dit is afhankelijk van uw klacht en de polis van uw zorgverzekering. Wij raden u altijd aan contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Dit is afhankelijk van de door u gekozen basis- en/of aanvullende verzekering.
Wij raden u aan vooraf contact met uw zorgverzekeraar op te nemen om duidelijk te hebben wat uw basisverzekering of aanvullende verzekering wel of niet vergoedt.

Fysiotherapie Brunssum Noord heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Hier hoeft u zich dus geen zorgen om te maken.

Indien u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie zijn de kosten voor eigen rekening. Deze kosten vindt u terug onder het kopje: tarieven.

Wij streven er naar u direct te behandelen. De tijdsduur van deze behandeling is sterk afhankelijk van de soort klacht en de gereserveerde tijd.

Ja, wij behandelen ook aan huis. U kunt hierbij denken aan therapie voor of na uw operatie of voor behandelingen vanwege chronische aandoeningen. Ook kunnen wij bij invaliditeit aan huis behandelen.

Voor behandelingen aan huis is wel een ‘aan huis verwijzing’ nodig. Deze kan worden opgesteld door huisarts of medisch specialist. Wij kunnen hierbij ondersteuning bieden.

Een behandeling duurt 30 minuten inclusief administratie.

Dit is afhankelijk van uw klacht en de polis van uw zorgverzekering. Wij raden u altijd aan contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Onze therapeuten zullen aan de hand van uw klachten met u bespreken welke behandeling het meest effectief zal zijn. Dit kan ook massagetherapie zijn. In dat geval zal deze therapie, uitgevoerd door een fysiotherapeut, worden vergoed.  Uiteraard dient u wel voor deze zorg verzekerd te zijn.

U krijgt bij artrose in het heup- en/of kniegewricht maximaal 12 behandelingen oefentherapie per 12 maanden vergoed uit de basisverzekering. Het genoemde aantal behandelingen is een maximum. In overleg met uw fysiotherapeut wordt bepaald hoeveel behandelingen u nodig heeft.

 

Wat betaalt u zelf naast de vergoeding uit de basisverzekering?

U betaalt (een deel van) uw eigen risico. Het eigen risico geldt alleen voor de zorg uit de basisverzekering en de hoogte hiervan is door uzelf gekozen.

Een klacht kan geruime tijd aanwezig zijn maar dit wil niet betekenen dat dit door uw zorgverzekeraar als chronisch wordt bestempeld. Het gaat vaak om het soort aandoening.

Wij proberen u hier zo goed als mogelijk in te informeren.

Ja. Fysiotherapie Brunssum Noord heeft een gevarieerd team met zowel mannelijke als vrouwelijke fysiotherapeuten. Wij houden altijd rekening met uw persoonlijke voorkeur.

Natuurlijk kan dit! U kunt tot 24 uur van te voren uw afspraak kosteloos wijzigen of annuleren.

Wij zijn 5 dagen per week geopend. In uitzonderlijke gevallen is een behandeling in het weekend ook mogelijk. Dit gebeurt altijd op afspraak. Kijk voor onze openingstijden op: contactpagina.

U kunt e-mailen naar info@fysiotherapiebrunssumnoord.nl. Uw bericht wordt dan zo spoedig mogelijk beantwoord. Komt u liever even langs, vraag dan naar Celine Vroomen.

Fysiotherapie Brunssum Noord staat ALTIJD voor u klaar. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste antwoord!

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Back to top